Registrering för nya medlemmar 

OBS! Den 5:e maj fattade Barnens Vänners beslutande organ, årsmötet, beslutet att en avvecklingsprocess av föreningen ska påbörjas. Vi kan därför inte ta emot nya ansökningar från sökande som vill påbörja en adoption. Läs mer om skälen här 

Registrering till Barnens Vänner sker i ett antal steg, oavsett om du/ ni vill bli adoptionssökande eller enbart medlem. 

 1. Samtliga nya medlemmar börjar med att fylla i det digitala formuläret nedan

 2. För att säkerställa att ingen obehörig anmäler er skickas ett verifieringsmail till den/ de e-postadresser ni anger, som ni använder er av för att aktivera er registrering. Är ni ett par som angivit varsin e-postadress räcker det att en av er gör detta.

 3. Ni dirigeras sedan till våra medlemssidor där du/ni som vill bli adoptionssökande får ange ytterligare uppgifter angående detta.

 4. Innan ni får en bekräftelse av oss att vi har registrerat er kontrollerar vi att vi mottagit en betalning ifrån er.

  I samband med att ni fyller i uppgifterna betalar ni därför även in medlems- och eventuell registreringsavgift till vårt BG 719-5498

  Enbart medlemskap = 400 kr/år
  Ny adoptionssökande = 2 100 (medlemskap 400 + registreringsavgift 1700 kr)

  (Redan medlem och anmälan till en andra adoption = 1 700 kr; Registrering via Medlemssidorna)

Vill ni istället fylla i pappersblanketter och använda inbetalningskort går det också bra; kontakta oss på kansliet så skickar vi det till er. 

Era personuppgifter hanteras enligt GDPR.

Man

Kvinna

Adress