Vi arbetar på kansliet 

Alla vi som arbetar på Barnens Vänners kansli har gjort det i många år. Vi har hört mycket genom åren och tycker inte att några frågor är konstiga. 

Många tycker att vi är väldigt lättillgängliga. Det är nog tack vare att vi delar på många arbetsuppgifter, även om vi har olika ansvarsområden. Så ring eller maila oss gärna, så får vi se vem av oss som svarar först.

 

Carin Nordsvahn 

Vår kanslichef Carin har med sina mer än 30 års arbete hos Barnens Vänner ett fantastiskt perspektiv på adoptioner. Hon jobbar både med familjer som har pågående adoptionsprocesser, men hjälper också adopterade som vill söka sina rötter.  

 
 


Lisbeth Eriksson 

Lisbeth har under sina 19 år hos oss läst över 1 000 medgivandeutredningar. Hon är van vid att lotsa familjer genom hela adoptionsprocessen hela vägen in i hur det kan vara att vara förälder. Som socionom och tidigare anställd vid socialtjänsten vet hon dessutom mycket väl hur utredningsarbetet går till.  

 
                            

 

Anna Bäckström 

Anna får följa adoptivfamiljerna under lång tid. Ibland från första informationssamtalet, som handläggare och sist men inte minst som den som har hand om uppföljningsrapporteringen. Hon har under 20 års tid läst varje uppföljningsrapport som skickats via Barnens Vänner.