Välkomna på digital föreläsning fredag 20/11

13 nov

Välkommen på den digitala föreläsningen "Här är jag och jag är stolt över att ha två länder att få känna mig betydelsefull i" på fredag den 20 november kl 14.00!

Under hela nästa vecka (v47) uppmärksammar vi tre adoptionsorganisationer Adoptionscentrum, Barnen Framför Allt och Barnens Vänner adoptionernas dag på våra sociala medier.

Veckan kommer bland annat att innehålla inlägg från vuxna adopterade och avlutas med en digital föreläsning på fredag den 20 november, som ni inte får missa. 

Maria Lundin, adopterad från Brasilien på 70-talet kommer att hålla en ca 45 min lång föreläsning om att vara stolt över att ha två länder att få känna sig betydelsefull i.

Var och en är vi som adopterade unika. 

Vi har en alldeles speciell resa att dela med oss av. Ingen resa är lik någon annan.  

Vad är det som format mig till den jag är idag som vuxen adopterad?

Jag är både brasse och svensk i samma kropp.

Att få vara adopterad är för mig inget konstigt alls.

Det känns naturligt och självklart. 

Är du nyfiken att höra hur jag tänker kring det och varför jag är stolt över mitt ursprung och

hur min återresa till min födelsestad Rio de Janeiro har format mig till den jag är idag? Då ska du lyssna på mig, fredagen den 20 november kl 14:00.

Det kommer att finnas utrymme för att ställa frågor i chatten under en begränsad tid. 

Sista anmälningsdag till föreläsningen är onsdagen den 18 november. Principen först till kvarn gäller då antalet deltagare är begränsat.

Uppkoppling till mötet sker via den digitala plattformen Cisco Webex Meeting. 

Välkommen att anmäla dig via mejl till . Du kommer därefter att få en personlig inbjudan via din mejl med en länk till mötet. Vill du vara anonym under mötet anger du ett anonymiserat användarnamn direkt efter att du klickat på länken till mötet.

Varmt välkomna!

#adoptionernasdag uppmärksammas i år under en hel vecka av oss tre svenska adoptionsorganisationer, för att lyfta adoption som en möjlighet att bilda familj. Följ och dela gärna våra inlägg! Dela gärna dina egna positiva bilder eller erfarenheter av adoption under #adoptionernasdag